Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 L’alcalde Ricomà: “La gent de Tarragona els aprecia i està tranquil·la quan veu els voluntaris de Protecció Civil”

L’alcalde Ricomà: “La gent de Tarragona els aprecia i està tranquil·la quan veu els voluntaris de Protecció Civil”

L’alcalde Ricomà: “La gent de Tarragona els aprecia i està tranquil·la quan veu els voluntaris de Protecció Civil”

El Teatret del Serrallo va acollir divendres a la tarda l’acte en reconeixement als membres de l’entitat, que compleix 25 anys de la seva fundació
L’alcalde Ricomà: “La gent de Tarragona els aprecia i està tranquil·la quan veu els voluntaris de Protecció Civil” Foto: Mauri
07/10/2019

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presidit aquesta tarda l'acte de lliurament de distincions i diplomes a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, amb motiu del 25è aniversari de l'entitat. L'acte ha tingut lloc al Teatret del Serrallo i ha comptat, a banda de la de l'alcalde, amb les intervencions del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset; del conseller de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, i del president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Lluís Mangrané.

Durant l'acte s'ha projectat un audiovisual amb les fotografies de record dels 25 anys de l'agrupació i s'han lliurat les distincions als associats amb 10, 15, 20 i 25 anys de servei, entre d'altres. També s'ha atorgat un record als voluntaris que l'any 2002 es van desplaçar a Galícia a causa de l'esfondrament del vaixell Prestige i s’ha lliurat un record als representants de les entitats que col·laboren habitualment amb els voluntaris de Protecció Civil, com la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra o els bombers, per citar-ne només algunes.

En la seva intervenció, l'alcalde Ricomà va remarcar que aquest divendres es gaudia d'un "dia de felicitació per 25 anys de bona feina". L'alcalde ha volgut transmetre "un agraïment profund en nom de la ciutat" i ha subratllat que els voluntaris de Protecció Civil "formen part del paisatge de la ciutat sempre que hi ha actes festius, esportius o com el Concurs de Castells". I ha conclòs: "La gent de Tarragona us aprecia i està tranquil·la quan us veu".

Segells de reconeixement d’administració oberta