Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 La Guàrdia Urbana estrena dues noves motocicletes

La Guàrdia Urbana estrena dues noves motocicletes

La Guàrdia Urbana estrena dues noves motocicletes

Es fa dins el marc d'un pla de renovació de vehicles
25/04/2019

La Unitat de Trànsit de la Guàrdia Urbana ha estrenat aquesta setmana dues noves motocicletes de les mateixes característiques que les adquirides l’any passat. L'adquisició de vehicles dona continuïtat al pla de renovació de la flota de motocicletes, iniciat fa tres anys amb l'objectiu de millorar la seguretat dels agents i el servei a la ciutadania.

Fins ara, la Guàrdia Urbana de Tarragona disposava de quinze motocicletes de gran cilindrada, de les quals deu són d’una antiguitat entre els catorze i els disset anys, més les tres que es van adquirir a l’octubre de 2015, amb tres anys d’antiguitat, i dues de les mateixes característiques de les actuals adquirides el 2018. El cos es troba immers en un pla de renovació amb l’objectiu de millorar les prestacions dels vehicles i la seguretat dels agents. El canvi també suposa una reducció de la despesa corrent de manteniment.

Les noves motocicletes són del model Honda NC 750 S amb canvi automàtic, mentre que els vehicles que conformen la resta de la flota són Honda 620 i 700 Deaville.

Els agents que utilitzen diàriament aquest tipus de vehicle com a mitjà de transport són de la Unitat de Trànsit, composta actualment per dos caporals i divuit agents. Les seves principals funcions són les següents: assistència als accidents de trànsit, regulació del trànsit, servei diari de protecció escolar, actuacions en disciplina de trànsit, campanyes preventives per garantir la seguretat viària, etc.

Segells de reconeixement d’administració oberta