Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 L'Operació Iglú es tanca amb 12 assistències

L'Operació Iglú es tanca amb 12 assistències

L'Operació Iglú es tanca amb 12 assistències

Cap de les persones, onze homes i una dona, va acceptar l'oferiment d'allotjament per passar la nit
L'Operació Iglú es tanca amb 12 assistències Foto: Tarragona Radio
11/01/2019

L'Operació Iglú ha atès dotze persones aquesta nit. El dispositiu format per la Guàrdia Urbana, Serveis Socials, voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja ha atès onze persones sense sostre a les quals han proporcionat menjar calent i/o mantes. També han localitzat una altra persona que no ha volgut cap mena d'assistència. Cap de les persones, onze homes i una dona, va acceptar l'oferiment d'allotjament per passar la nit. El servei va començar a les 23 h i es va tancar a la 1 h de la matinada.

A falta d'avaluar l'evolució de la situació meteorològica, s'espera que aquesta nit l'Operació Iglú es mantingui operativa.

L'Operació Iglú forma part del protocol d'actuació conjunt per onada de fred de les àrees de Serveis a la Persona i Seguretat Ciutadana, juntament amb Creu Roja, que a partir del mes de novembre entra en fase de prealerta i es posa en funcionament en el cas que es tingui la previsió d'una davallada important de les temperatures i s'activi l'alerta d'onada de fred des de Protecció Civil de la Generalitat. El dispositiu està format per un equip d'una desena de persones, integrat pel cap de torn de la Guàrdia Urbana acompanyat d'una dotació, personal de Serveis Socials, membres de la Creu Roja i Protecció Civil.

Segells de reconeixement d’administració oberta