Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues detencions
14/01/2020

Detingut per robatori amb força

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 20 anys, veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Al voltant de les 2 h d’aquesta matinada, una dotació de la Guàrdia Urbana ha estat comissionada al carrer Cinc del barri de Bonavista on, segons algunes informacions, s'estaria produint un intent de robatori a l’interior d’un domicili.

Quan les dues patrulles desplaçades van arribar al lloc dels fets, els agents van sentir un fort soroll a l'escala i, posteriorment, van observar tres homes que sortien corrents de l'immoble, un dels quals va poder ser interceptat. Els policies municipals van comprovar que el soroll provenia d'una eina del tipus pota de cabra localitzada a l'escala i presumptament utilitzada per intentar obrir la porta. Fent una inspecció ocular de l'immoble, els agents van observar dues portes que presentaven danys recents fets amb l'eina trobada.

 

Detingut per delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 18 anys, veí d’Altafulla, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Ahir a les 16.40 hores una patrulla de la Guàrdia Urbana es va desplaçar a la plaça dels Natzarens de la Part Alta de la ciutat, alertada per veïns que es queixaven de la possible venda de droga a la zona.

Els agents van identificar i detenir un dels joves que, d'acord amb la descripció facilitada pels testimonis, realitzava les transaccions. A l'escorcoll els agents van trobar al jove 60 euros i diferents paquets d’una substància, probablement marihuana (a falta de determinar la composició mitjançant anàlisi). Igualment, gràcies a les indicacions dels testimonis, els agents van trobar amagada una bossa més gran amb la mateixa substància. L'amagatall era utilitzat per tenir les dosis preparades per a la venda.

Segells de reconeixement d'administració oberta