Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues detencions per robatori
20/01/2020

Detingut per robatori amb violència

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dissabte un home de 18 anys, veí de Tarragona, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

Dissabte, a les 20 h, una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser alertada d'un intent de robatori a un establiment comercial del carrer Alguer. L'individu sospitós portava una pistola amb què hauria amenaçat les persones que hi havia en aquell moment dins de la botiga i, fins i tot, hauria disparat dos trets.

Minuts més tard, una altra dotació va localitzar al carrer Doctor Zamenhoff una persona que coincidia amb la descripció facilitada. Finalment la persona va ser detinguda a les 20.45 h al passatge de Ferrer i Duran. Els agents van corroborar, a través de les imatges de les càmeres de seguretat del comerç del carrer Alguer, que era el mateix individu que hauria intentat cometre el robatori. A la persona detinguda se li van confiscar una perruca i una pistola de fogueig.

La Guàrdia Urbana considera que és molt possible que la persona detinguda sigui la mateixa autora de diferents robatoris amb violència aquests dies al barri de Sant Pere i Sant Pau de la ciutat.

 

Detingut per robatori amb força

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 19 anys, veí de Tarragona, com a presumpte autor d'un robatori amb força a l’interior d'habitatge.

Aquest diumenge a les 11.10 h el cos policial va ser alertat per uns veïns de la plaça de la Pedrera que una persona aliena a la finca es trobava al balcó d'un dels habitatges. Quan van arribar-hi els agents desplaçats, la persona va saltar pel balcó al carrer del Comerç, indret on un ciutadà va aconseguir retenir-lo. Un caporal de la Guàrdia Urbana que es trobava fora de servei es va identificar i es va fer càrrec de la situació fins a l'arribada dels agents de servei.

Segells de reconeixement d'administració oberta