Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 La Guàrdia Urbana de Tarragona deté una persona per una baralla al carrer Orosi

La Guàrdia Urbana de Tarragona deté una persona per una baralla al carrer Orosi

La Guàrdia Urbana de Tarragona deté una persona per una baralla al carrer Orosi

Les persones implicades en l'actuació tenen diversos antecedents però cap causa pendent
23/10/2020
Aquest divendres la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut una persona en relació a una baralla que s’estava produint al Carrer Orosi de la ciutat entre dos homes i una dona. Al lloc dels fets diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i també una dotació dels Mossos. 
 
Es tractaria d’una baralla conseqüència d’una discussió entre dos homes i que la parella d’un d’ells ha intentat mediar. Després de les declaracions dels implicats i els testimonis s’ha constatat que tots els implicats es coneixien entre ells. El detingut hauria proferit diversos cops de puny a la víctima que haurien provocat la seva caiguda, i mentre aquest es trobava al terra ha continuat donant-li cops de puny i cops de peu al cap. Durant la baralla la dona també hauria rebut diversos cops que li haurien provocat una ferida a una cella. Els agredits haurien estat traslladats a Joan XXIII. 
 

Les persones implicades en l'actuació tenen diversos antecedents però cap causa pendent.

Segells de reconeixement d'administració oberta