Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 La Guàrdia Urbana de Tarragona multa 16 persones per no dur la mascareta al Parc del Francolí

La Guàrdia Urbana de Tarragona multa 16 persones per no dur la mascareta al Parc del Francolí

La Guàrdia Urbana de Tarragona multa 16 persones per no dur la mascareta al Parc del Francolí

Des del mes de juliol i fins a l'1 de novembre el cos municipal ha sancionat 330 persones i 49 establiments
La Guàrdia Urbana de Tarragona multa 16 persones per no dur la mascareta al Parc del Francolí Interior de la comissaria de la Guàrdia Urbana. Foto: Isaias Mena.
12/11/2020

La Guàrdia Urbana va dur a terme diferents actuacions aquest dimecres al Parc del Francolí relacionades amb infraccions de la normativa per fer front la pandèmia de la COVID-19. Només aquest dimecres a la tarda ens van multar 16 persones per no dur la mascareta i nou persones per superar la limitació de reunions de màxim sis persones. A més, en aquestes actuacions també es van multar dues persones per tinença d’estupefaents. Finalment a les vuit del vespre, la Guàrdia Urbana va tornar al parc, ja que es va rebre un avís que hi havia molta gent a la zona de l’skatepark i a la pista de futbol. A causa de la presència policial la gent va començar a marxar. El conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, ha volgut remarcar que “no tolerarem activitats incíviques de gent que posa en risc altres persones per la seva irresponsabilitat i inconciència”.

Des del mes de juliol i fins a l’1 de novembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha multat 330 persones —155 per la mascareta, 89 per reunions amb excés de persones, 61 per no respectar l’horari de confinament, 12 per fumar sense mantenir la distància, vuit per incomplir les restriccions de mobilitat i cinc per consumir alcohol a la via pública—. A més també s’han multat 49 establiments —19 per no respectar les mesures de seguretat, 14 per estar oberts amb activitat, 12 per no respectar l’horari de tancament, dos per excés d’aforament i dos per no oferir la suficient distància entre taules a la terrassa—.

Segells de reconeixement d'administració oberta