Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 La Guàrdia Urbana denuncia 50 persones en un mes per llençar residus de manera incorrecta

La Guàrdia Urbana denuncia 50 persones en un mes per llençar residus de manera incorrecta

La Guàrdia Urbana denuncia 50 persones en un mes per llençar residus de manera incorrecta

Un total de 22 persones, denunciades aquest dimecres per incomplir les indicacions de confinament
La Guàrdia Urbana denuncia 50 persones en un mes per llençar residus de manera incorrecta Imatge presa durant l'estat d'alarma de residus voluminosos dipositats de manera incorrecta. Foto: cedida.
16/04/2020


Entre el 18 de març i el 12 d’abril la Guàrdia Urbana ha posat un total de 50 denúncies per llençar residus voluminosos, per llençar la brossa i les deixalles fora del contenidor, per no fer-ho en el contenidor específic de recollida selectiva o per fer-ho fora d’horari, tot incomplint les ordenances municipals.

L’Ajuntament recorda que aquesta actitud incívica és especialment greu en aquest moment, ja que les mesures de seguretat decretades pel protocol contra el coronavirus s'estenen al servei de la neteja de la via pública i de la recollida de les escombraries i, per això, l'Ajuntament de Tarragona des del primer dia va decretar els serveis mínims essencials per a la recollida dels residus urbans. A més, seguint les indicacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), en la majoria de serveis hi ha un únic operari per evitar contagis.
 

Denúncies per incomplir el confinament

La Guàrdia Urbana va denunciar aquest dimecres 22 persones a Tarragona per incomplir les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma. L’Ajuntament de Tarragona recorda que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la covid-19.

Segells de reconeixement d'administració oberta