Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 La Guàrdia Urbana ha posat 211 denúncies durant els darrers sis dies per incomplir el confinament

La Guàrdia Urbana ha posat 211 denúncies durant els darrers sis dies per incomplir el confinament

La Guàrdia Urbana ha posat 211 denúncies durant els darrers sis dies per incomplir el confinament

La Conselleria de Protecció Civil atén les donacions d'estocs d'empreses o entitats durant l'emergència sanitària
La Guàrdia Urbana ha posat 211 denúncies durant els darrers sis dies per incomplir el confinament Sessió informativa a la Comissaria de la Guàrdia Urbana. Foto: Isaias Mena.
23/03/2020

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat dues-centes onze persones durant els darrers sis dies, de les quals trenta-vuit corresponen al cap de setmana, per infringir les normes de confinament del decret de l'estat d'alarma.

El conseller de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, ha manifestat que "ara mateix, la prioritat de les actuacions de la Guàrdia Urbana és que les persones mantinguin el confinament i no estiguin al carrer si no és per algun dels supòsits que permet el decret d'alarma". El conseller també ha afirmat que "la ciutadania de Tarragona està actuant amb molta responsabilitat davant d'aquesta crisi sanitària pel coronavirus". 


Material sanitari de necessitat

D'altra banda, la Conselleria de Protecció Civil informa que les empreses o entitats que puguin donar material d’estoc per l'emergència sanitària (com mascaretes, guants, etc.) ho poden comunicar a l'adreça de correu electrònic pcivil@tarragona.cat per tal de concretar-ne el lliurament.

Segells de reconeixement d'administració oberta