Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 La Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d'Esquadra posen en marxa el dispositiu especial de Nadal

La Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d'Esquadra posen en marxa el dispositiu especial de Nadal

La Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d'Esquadra posen en marxa el dispositiu especial de Nadal

A més de vetllar per garantir la seguretat, la mobilitat i el civisme, el dispositiu també té com objectiu prioritari vigilar que es compleixin i es garanteixin les mesures i restriccions dictades amb motiu de la COVID-19.
La Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d'Esquadra posen en marxa el dispositiu especial de Nadal Foto: Isaias Mena - Ajuntament de Tarragona
18/12/2020

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament el nou dispositiu conjunt del la Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d’Esquadra en motiu de les festes nadalenques. Aquest any, a més de vetllar per garantir la seguretat, la mobilitat i el civisme, el dispositiu també té com objectiu prioritari vigilar que es compleixin i es garanteixin les mesures i restriccions dictades amb motiu de la COVID-19. El conseller Manel Castaño ha volgut destacar que “es tracta d’un dispositiu en el qual la policia de proximitat hi té una gran importància; d’aquesta manera reforçarem el contacte amb els comerciants i ciutadans”.  

El dispositiu té com a objectiu assegurar el compliment de les mesures sanitàries adoptades per fer front a la COVID-19, així com reduir la sensació d’inseguretat, el nombre d’actes delictius, millorar la mobilitat i atendre els requeriments de manera més ràpida i eficaç.   

La col·laboració entre la Guàrdia Urbana de Tarragona i el Cos de Mossos d’Esquadra és clau a l’hora de dur a terme dispositius com aquest. D’aquesta manera, es pot incidir, mitjançant la presència policial, en aquells punts i zones en les quals es preveu que hi hagi una considerable afluència de persones, i així atendre els requeriments dels ciutadans de manera més eficaç.  

Es realitzaran patrullatges a peu, reforçant el contacte amb els comercials en diferents eixos comercials de la ciutat: Gavarres, Centre ciutat, Centre històric, Eixample, Torreforta i Bonavista, adaptant-se a les necessitats de cadascuna d’aquestes zones. A més també es reforçarà la presència en activitats com el Fotomatón de Nadal, les actuacions musicals itinerants o el Nadal Musical. 

Segells de reconeixement d'administració oberta