Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona activa el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta per risc d'inundacions

L'Ajuntament de Tarragona activa el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta per risc d'inundacions

L'Ajuntament de Tarragona activa el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta per risc d'inundacions

Es recomana no deixar fora objectes que l’aigua o el vent puguin arrossegar, allunyar-se de rieres, torrents, passos soterranis i zones que es puguin inundar
L'Ajuntament de Tarragona activa el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta per risc d'inundacions Avís per risc d'inundacions.
06/11/2020

La Conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona ha activat el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta pel risc d’inundacions en previsió de l’arribada de pluges intenses acompanyats de vent i calamarsa.

Es recomana a la població seguir els consells de prevenció que són, en cas de ser a casa: evitar baixar a soterranis o al garatge. Així mateix, es recomana no  deixar a fora (al jardí, al pati...) objectes que l’aigua o el vent puguin arrossegar.

Si sou fora de cas: circuleu preferentment per les rutes principals i les autopistes. Modereu la velocitat i mantingueu les distàncies de seguretat. 

Allunyeu-vos i no travesseu rieres, torrents, passos soterranis ni zones que es puguin inundar, ni a peu ni en cotxe. Els cotxes poden flotar amb poca alçada d’aigua i ser arrossegats amb facilitat.

En cas de ser a l’exterior, dirigiu-vos a punts enlairats que estiguin lluny dels marges de rius i de les lleres de barrancs, rambles o torrents. Per tot plegat, informeu-vos i estigueu atents a les prediccions meteorològiques i a l’estat de la xarxa viària. Així mateix, seguiu les indicacions dels serveis d'emergència, de policia, protecció civil o mitjans de comunicació.

Consulteu els consells de prevenció que hi ha a la web de protecció civil d'aquest ajuntament.

Davant de qualsevol situació d'emergència, podeu sol·licitar l'ajut dels serveis públics trucant al centre d'atenció i gestió de trucades d'urgència (tel. 112).  Qualsevol fet relacionat amb aquest risc, també el podeu comunicar a la Guàrdia Urbana de Tarragona (tel. 092). 

Segells de reconeixement d'administració oberta