Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 Nou persones denunciades ahir dijous per la Guàrdia Urbana per incomplir les indicacions de confinament

Nou persones denunciades ahir dijous per la Guàrdia Urbana per incomplir les indicacions de confinament

Nou persones denunciades ahir dijous per la Guàrdia Urbana per incomplir les indicacions de confinament

Dimecres va posar una nova denúncia per llençar mobles al carrer
27/03/2020

La Guàrdia Urbana va denunciar ahir nou persones a Tarragona per incomplir les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Tarragona recorda que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la COVID-19. D’altra banda, la majoria de tarragonins i tarragonines compleixen amb aquesta mesura i només surten, si és imprescindible, per fer les activitats bàsiques permeses.

Denúncia per llençar mobles al carrer

D’altra banda, dimecres la Guàrdia Urbana va interposar una denúncia a un veí que llençava els mobles al carrer. La multa per llençar residus voluminosos és de 300 euros, i la Guàrdia Urbana ja ha sancionat diverses persones aquests dies per incompliment de les ordenances municipals des del cap de setmana.

L’Ajuntament recorda que aquesta actitud incívica és especialment greu en aquest moment, ja que les mesures de seguretat decretades pel protocol contra la COVID-19 s'estenen al servei de neteja de la via pública i de recollida de les escombraries. Per això, l'Ajuntament de Tarragona, des del primer dia, va decretar els serveis mínims essencials per a la recollida dels residus urbans. A més, seguint les indicacions de l'OMS, en la majoria de serveis hi ha un únic operari per evitar contagis.

Segells de reconeixement d'administració oberta