Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 Protecció Civil rep diferents donacions de mascaretes

Protecció Civil rep diferents donacions de mascaretes

Protecció Civil rep diferents donacions de mascaretes

Els equips de protecció seran distribuïts entre la ciutadania
Protecció Civil rep diferents donacions de mascaretes Imatge d'arxiu de voluntaris de Protecció Civil, amb les forces de seguretat, aplaudint el personal sanitari. Foto: Laia Díaz.
04/05/2020

Exalumnes xinesos de la Universitat Rovira i Virgili (URV), en col·laboració amb l’Associació d’Estudiants i Investigadors Xinesos de Tarragona i el Centre d’Estudis Hispànics de la URV, han donat un miler de mascaretes quirúrgiques a Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona. També n'han donat un miler més a l'Hospital Joan XXIII i un altre miler a l'Hospital Sant Joan de Reus, que a través del personal voluntari de Protecció Civil s'ha fet arribar a aquests centres hospitalaris.

A més, recentment, l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha fet donació a Protecció Civil d’un miler de mascaretes FFP2, de 400 FFP1, 500 guants i 30 ulleres de seguretat. Protecció Civil agraeix la solidaritat mostrada per particulars, entitats i empreses que han fet donacions de materials. L'Ajuntament fa distribució d’aquestes mascaretes a l'Empresa Municipal de Transports, serveis socials i els mercats municipals, entre d'altres.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tarragona ha donat 500 mascaretes al de Constantí com a gest de col·laboració i per donar suport a la disponibilitat d’aquest material en el municipi veí.

Segells de reconeixement d'administració oberta