Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 S'acorda la creació d'un operatiu especial per combatre els problemes de convivència al barri de La Granja

S'acorda la creació d'un operatiu especial per combatre els problemes de convivència al barri de La Granja

S'acorda la creació d'un operatiu especial per combatre els problemes de convivència al barri de La Granja

Un operatiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra vol dissuadir els comportaments incívics a la zona
25/09/2020

Aquest dijous el conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, s'ha reunit amb la junta de l’associació veïns del barri de la Granja. En aquesta reunió també hi van assistir representants dels Cos de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de la ciutat. L’objectiu de la trobada era analitzar la situació actual i treballar conjuntament per millorar la convivència al barri. Des de fa uns mesos, diversos joves es troben a les places del barri i hi fan botellons, fet que provoca soroll i molèsties als veïns. També s’han produït algunes destrosses al mobiliari urbà. Aquests fets han provocat que creixi la sensació d’inseguretat. Per combatre la situació es va acordar la creació d’un operatiu especial durant unes setmanes.

Es tracta d’un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d’Esquadra que tindrà com a objectiu dissuadir els comportaments incívics que s’estan produint. A més, els cossos policials tindran la complicitat dels veïns del barri per tal de detectar els principals punts on es concentra aquesta problemàtica. Es preveu que aquest dispositiu especial s’allargui el temps que sigui necessari per millorar la situació de convivència.

Segells de reconeixement d'administració oberta