Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2020 Un total de 45 persones, denunciades ahir per incomplir les indicacions de confinament

Un total de 45 persones, denunciades ahir per incomplir les indicacions de confinament

Un total de 45 persones, denunciades ahir per incomplir les indicacions de confinament

L’Ajuntament de Tarragona recorda que per superar aquesta situació cal una actitud responsable per part de tothom
Un total de 45 persones, denunciades ahir per incomplir les indicacions de confinament La Guàrdia Urbana vetlla aquests dies que només se surti a la via pública en casos imprescindibles. Foto: Isaias Mena.
20/03/2020

La Guàrdia Urbana va denunciar ahir a Tarragona un total de quaranta-cinc persones per incomplir les indicacions de confinament que formen part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Tarragona recorda que per superar aquesta situació cal una actitud responsable per part de tothom. La majoria de tarragonins i tarragonines compleixen amb aquesta mesura i només surten, si és imprescindible, per fer les activitats bàsiques permeses. Tanmateix, tenint en compte el nombre de denúncies registrades aquests dies, vol assenyalar que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la Covid-19.

La Guàrdia Urbana continua patrullant pels barris de la ciutat per tal que es respectin les indicacions de confinament, i treballa per dissuadir aquelles persones que romanen a la via pública vulnerant la norma.

Segells de reconeixement d'administració oberta