Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora tretze agents nous

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora tretze agents nous

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora tretze agents nous

Properament s'incorporaran vuit agents més d'un concurs d'oposició en tràmit
La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora tretze agents nous Foto: Manel R. Granell.
06/10/2021

Aquesta setmana s’han incorporat al cos de la Guàrdia Urbana de Tarragona, tretze agents nous, set homes i sis dones, havent superat el curs necessari de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. La consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, s’ha mostrat molt satisfeta davant d’aquest increment de plantilla tan necessari que suposa “una pilota d’oxigen per les unitats que es trobaven mancades d’efectius”.  

A aquestes incorporacions, cal sumar-hi vuit agents més, que corresponen a places d’un concurs d’oposició en tràmit i que s’incorporaran en breu. Així mateix, fa dues setmanes es van publicar les bases, de torn lliure d’inspector i d’intendent; i les de caràcter intern: 16 places de caporal, cinc de sergent, dos de sotsinspector, que, segons la consellera “permetran cobrir totes les vacants i irregularitats d’organigrama que s’arrossegaven des de fa molt anys”. 

Segells de reconeixement d'administració oberta