Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana deté a dues persones que havien accedit a l'interior d'un habitatge

La Guàrdia Urbana deté a dues persones que havien accedit a l'interior d'un habitatge

La Guàrdia Urbana deté a dues persones que havien accedit a l'interior d'un habitatge

S'activa un dispositiu de la policia local per protegir el Bosc de la Marquesa pel risc elevat de l’onada de calor
13/08/2021

La Guàrdia Urbana posarà en marxa aquest cap de setmana -conjuntament amb Mossos d’Esquadra, Seprona de la Guàrdia Civil i agents forestals- un dispositiu per protegir el Bosc de la Marquesa que consisteix a controlar l’acampada lliure i l’encesa de fogueres. Aquest és un dels principals pulmons verds de la ciutat, ja que està protegit dins del Pla d’Espais d’Interès Natural del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Com cada any -i més aquests dies pel risc elevat d’onada de calor- la Guàrdia Urbana controla l’accés per evitar que es posi en risc aquesta zona de tant valor ecològic.  

D'altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir ahir a dues persones per estar implicat a un robatori amb força. Els fets es van produir a les 22.50 h a la Via Augusta, 37. Un agent fora de servei va trucar a la Guàrdia Urbana informant que dues persones havien escalat per la façana d’un edifici, fins a un balcó, accedint a l’interior d’un habitatge. 

Els agents van observar restes de vidres trencats d’una de les portes del balcó, que havia caigut a la via pública. Els agents van accedir a l’interior de l’habitatge i, després d’una inspecció ocular, van localitzant dues persones amagades a l’interior d’un traster del domicili, procedint a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb força. 

Per poder extreure a les persones detingudes i garantir la seva seguretat, els agents de la Guàrdia Urbana van comptar amb la col·laboració del Cos de Bombers de Tarragona, traient-los pel terrat amb l’escala mecànica.

Segells de reconeixement d'administració oberta