Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana deté tres persones per un delicte de robatori amb força a la Part Alta

La Guàrdia Urbana deté tres persones per un delicte de robatori amb força a la Part Alta

La Guàrdia Urbana deté tres persones per un delicte de robatori amb força a la Part Alta

El cos policial també ha frustat un intent d'ocupació d'un habitatge a la Móra
La Guàrdia Urbana deté tres persones per un delicte de robatori amb força a la Part Alta Imatge d'arxiu de la comissaria de la Guàrdia Urbana. Foto: Isaias Mena.
08/01/2021

La matinada d'aquest divendres la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut tres persones per un delicte de robatori amb força al carrer la Nau.  

A les 3.45 hores s’ha rebut un avís d’un veí del carrer La Nau que havia vist diverses persones al terrat. Tres dotacions de la Guàrdia Urbana s’han traslladat fins al lloc dels fets i i han estat fent un reconeixement de la zona, però al no trobar res sospitós han tornat a marxar avisant que si hi havia alguna novetat els informessin de seguida. Al poc d’haver marxat, s’ha rebut un altre avís i les mateixes dotacions hi han tornat i al veure algunes portes violentades han demanat reforços. Després d’una estona de recerca, a les 4.15 han descobert tres persones amagades que duien diverses eines per dur a terme robatoris. Els detinguts han mostrat molta agressivitat i han amenaçat als agents en diverses ocasions.  

La Guàrdia Urbana deté dues persones per un delicte d'usurpació i robatori amb força

Aquest divendres la Guàrdia Urbana ha frustrat un intent d’ocupació d’un habitatge a la Punta de la Móra. Una dotació de la Guàrdia ha entrat a l’habitatge acompanyada del propietari i l’administrador de les finques. S’hi han trobat dues persones que acabaven d’entrar a l'immoble, amb bosses i maletes, així com altres objectes sostrets d’un altre apartament. S’ha desallotjat i detingut aquestes dues persones per delictes d’usurpació i robatori amb força. 

Segells de reconeixement d'administració oberta