Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana deté un individu per un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana deté un individu per un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana deté un individu per un delicte contra la salut pública

A l'home, treballador d'un bar del centre de la ciutat, se li van trobar pastilles i substàncies que podrien ser droga i 800 € en metàl·lic
29/11/2021

Aquest diumenge a les 9 h la Guàrdia Urbana va procedir a la detenció d’un individu per haver comès un delicte contra la salut pública. Els fets van iniciar una hora abans, quan la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d’uns veïns alertant que al local de sota, un bar del centre de la ciutat, hi havia soroll i música.  

En arribar, els agents van trobar el local obert amb la presència de dos clients i dos treballadors i van observar com els presents estaven consumint substàncies psicotròpiques.  

En fer la identificació a un dels treballadors se li va escorcollar una motxilla de la seva propietat que contenia més de 800 € en bitllets fraccionats, un gran nombre de bosses amb pastilles presumptament d’èxtasi, una bossa amb 790 grams de substància de tall i una peça de 15 grams presumptament de speed.  

Així doncs, es va procedir a la detenció de l’individu, que va passar a mans de Mossos d’Esquadra per a procedir a disposició judicial en les properes hores. 

L’Ajuntament, des de la Guàrdia Urbana, obrirà diligències contra el local per incompliment d’horaris i tinença i tolerància de consum de substàncies estupefaents, en tractar-se d’un treballador de l’establiment. 

Segells de reconeixement d'administració oberta