Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra desmantellen un punt de venda de droga a Tarragona

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra desmantellen un punt de venda de droga a Tarragona

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra desmantellen un punt de venda de droga a Tarragona

L’operació policial va permetre la detenció del principal distribuïdor de cocaïna i d’haixix del barri de Sant Salvador
27/09/2021

Agents de la Unitat de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana, conjuntament amb la Unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra de Tarragona, van detenir el passat 24 de setembre un home de 20 anys i veí de Tarragona (Tarragonès) com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública

La detenció s’emmarca dins del dispositiu de seguretat ciutadana en els diferents barris de Tarragona que, entre altres fets delictius, té l’objectiu de combatre el tràfic de drogues

La investigació conjunta entre ambdós cossos policials es va iniciar a mitjans del mes de juny arran d’unes informacions que apuntaven un pis del barri de Sant Salvador com a punt de venda al detall de cocaïna i d’haixix. 

La investigació es va veure immersa en dificultats a l’hora de localitzar el pis del traficant ja que aquest estava ubicat en un bloc de pisos que a nivell estructural i arquitectònic facilitava l’entrada i sortida de persones i eludia els controls policials. 
 
Un cop es va determinar l’immoble investigat i amb els diferents indicis incriminatoris, la policia va realitzar el passat divendres una entrada i perquisició en un domicili de l’avinguda dels Pins del barri de Sant Salvador. 
 
En l’entrada, que també van participar agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, es van intervenir 110 g de cocaïna en roca, 20 grams de cocaïna en monosodis, una pastilla d’uns 100 g d’haixix, una bàscula, prop de 2.000 euros en efectiu i material per embolcallar. 

Així mateix, es va detenir el principal distribuïdor de cocaïna i d’haixix de la zona per la qual cosa es dona per desmantellat un dels punts més actius del tràfic de substàncies estupefaents del barri de Sant Salvador.  

Es calcula que la droga intervinguda i venuda al detall superaria en el mercat il·legal els 7.000 euros. 

El detingut va passar dissabte a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. 

Segells de reconeixement d'administració oberta