Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana identifica i denuncia l'autor d'un vídeo que va ocasionar problemes a la via pública a Torreforta

La Guàrdia Urbana identifica i denuncia l'autor d'un vídeo que va ocasionar problemes a la via pública a Torreforta

La Guàrdia Urbana identifica i denuncia l'autor d'un vídeo que va ocasionar problemes a la via pública a Torreforta

L'individu va penjar a les xarxes socials un vídeo obstaculitzant el pas de vehicles
La Guàrdia Urbana identifica i denuncia l'autor d'un vídeo que va ocasionar problemes a la via pública a Torreforta Imatge d'arxiu de la comissaria de la Guàrdia Urbana. Foto: Isaias Mena.
17/11/2021

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha localitzat i denunciat l’autor dels fets ocorreguts el passat dimarts 9 de novembre a les 18 h al carrer Francolí del barri de Torreforta.  

L’individu hauria ocasionat problemes a la via pública en enregistrar i publicar un vídeo a les xarxes socials, assegut en una cadira i obstaculitzant el pas de vehicles i fent-los desviar al carril del sentit contrari.  

Ha estat denunciat per infracció al trànsit i per originar desordres de caràcter moderat als espais públics o establiments. 

La consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, ha assegurat que “hem de felicitar els dos agents que han dut a terme la investigació, ja que ha permès que una setmana després la persona fos identificada i denunciada” i ha afegit que “bretolades així no poden repetir-se, ni quedar impunes, ja que poden acabar causant problemes molt més greus de convivència i seguretat ciutadana”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta