Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana Intensifica la vigilància els caps de setmana per prevenir botellots

La Guàrdia Urbana Intensifica la vigilància els caps de setmana per prevenir botellots

La Guàrdia Urbana Intensifica la vigilància els caps de setmana per prevenir botellots

Des de la fi de l’estat d’alarma s’han tramitat 123 denúncies relacionades amb aquesta pràctica
La Guàrdia Urbana Intensifica la vigilància els caps de setmana per prevenir botellots Fotografia: Manel R. Granell
11/06/2021

La Guàrdia Urbana de Tarragona realitza un dispositiu especial per tal de prevenir i dispersar aquelles persones que realitzen botellots incomplint les ordenances municipals i les mesures sanitàries en vigor. Pel conseller Manel Castaño “aquest esforç té un doble objectiu, d’una banda que es compleixin les mesures sanitàries i municipals i de l’altra contribuir al descans dels veïns”.  

Algunes de les actuacions que es duen a terme els caps de setmana, per districtes:  

  • Al districte Llevant, es realitzen rondes de vigilància i controls a l’ermita de la Salut, a plataforma multifuncional del Miracle, a parcs i places de La Mora. També es fa un control a les platges. 
  • Al districte Nord es controla l’Oliva, el parc de la Muntanyeta – Pedrol, la zona del darrera del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i el Pont del Diable. 
  • Al districte Ponent es fan vigilàncies al polígon comercial Les Gavarres, entorn del parc de La Coma i parcs i places dels diferents barris. 
  • Al districte Eixample es vigila el parc de Tarragona 2 i el parc del Francolí. 
  • Al districte Centre es fan controls al Camp de Mart, Parc Saavedra, Cr. Josepa Massanes i pàrquing dissuasiu del Cementiri. 

 

Durant aquestes setmanes des del final de l’estat d’alarma, s’han realitzat 81 dispositius planificats, de caire preventiu, amb presència policial uniformada i control d’accessos a alguns espais públics. A més també s’han dut a terme 56 actuacions a arrel de requeriments de veïns en les quals s’han tramitat 123 denúncies, de les quals 78 han estat per consum i/o tinença d’estupefaents i 48 per consum d’alcohol. Així mateix i en aquest mateix període de temps, s’han tramitat un total de 32 denúncies en matèria Covid. 

Segells de reconeixement d'administració oberta