Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 La Guàrdia Urbana pren part en la reanimació d'un vianant que havia patit un infart

La Guàrdia Urbana pren part en la reanimació d'un vianant que havia patit un infart

La Guàrdia Urbana pren part en la reanimació d'un vianant que havia patit un infart

Els agents han iniciat les tasques de reanimació amb el seu equip DEA abans de l'arribada del SEM
17/12/2021

Aquest divendres agents de la Guàrdia Urbana han aconseguit, amb l’ajuda del SEM, salvar-li la vida a un home, d’uns seixanta anys i que es trobava caminant per la vorera de la Rambla Nova, a l’alçada del número 76, i que ha patit un atac de cor

A les 10.55 h la Guàrdia Urbana ha rebut un avís d’un veí de la zona dient que hi havia un home al terra i que no responia i s’hi adreça una dotació. De seguida, en veure que efectivament no responia i tenia un pols molt dèbil, s’avisa al 061.  

A les 11 h dos agents inicien les tasques de reanimació amb el seu equip DEA i fan control de la resta de vianants i trànsit que obstaculitzen la feina. Mentre inicien les maniobres de reanimació, altres agents acordonen la zona i a les 11.04 h arriba el SEM, qui pren el relleu i finalitza les maniobres amb èxit i evacuen l’home a l’Hospital de Joan XXIII, on al migdia continua ingressat, però estable. 

La setmana passada uns altres agents ja van salvar la vida a un altre home en una actuació molt similar, també a la Rambla Nova, a l’alçada del carrer Ramón y Cajal. 

Segells de reconeixement d'administració oberta