Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 L'alcalde Ricomà: "Un accident com el d'Iqoxe no ha de tornar a passar mai més"

L'alcalde Ricomà: "Un accident com el d'Iqoxe no ha de tornar a passar mai més"

L'alcalde Ricomà: "Un accident com el d'Iqoxe no ha de tornar a passar mai més"

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat aquest vespre a la concentració organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona a la Plaça de la Font en record de les víctimes de l’explosió a la planta d’Iqoxe, avui fa just un any.
14/01/2021

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat aquest vespre a la concentració organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona a la Plaça de la Font en record de les víctimes de l’explosió a la planta d’Iqoxe, avui fa just un any. L’alcalde ha manifestat que “avui estem aquí per donar suport a la ciutadania i a les associacions veïnals perquè estem des del primer dia al seu costat. Perquè mai més pot tornar a passar un accident com el que es va produir a Iqoxe fa un any”.  

Ricomà ha remarcat que “l’accident va ser un episodi molt dur que ha de signar un abans i un després en seguretat i transparència, però malauradament s’ha avançat poc. Calen respostes i inversions. La pandèmia no pot esborrar la necessitat de dotar de recursos econòmics el Plaseqta perquè el seu desplegament sigui real i immediat. Cal també que la ciutadania tingui tots els elements d’informació”. 

Segells de reconeixement d'administració oberta