Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2021 Restriccions de circulació amb motiu de la Mitja Marató

Restriccions de circulació amb motiu de la Mitja Marató

Restriccions de circulació amb motiu de la Mitja Marató

El diumenge 28 de novembre es realitzaran diferents talls de trànsit, especialment als barris de Ponent
25/11/2021

Amb motiu de la 30a edició de la Mitja Marató + 10k “Ciutat de Tarragona” el proper diumenge 28 de novembre, tindran lloc diversos talls de trànsit en la N-340 que afectaran l’accessibilitat dels barris de Ponent, atès que l’Anella Mediterrània concentrarà la sortida i arribada de la prova atlètica.    

Sortida dels barris de Ponent

  • Entre 9 i les 10.15 h, es desviarà el transit des dels barris de Bonavista, la Granja, Riu Clar, Torreforta, Campclar i Icomar, pels accessos cap a la T-11, per les diferents sortides habilitades (direcció Canonja, camí de la Partió, carrer Francolí o accés barri de Riu Clar)  
  • A partir de les 10.15 - 10.17 h ja podran circular direcció Tarragona per la N-340 o per l’avinguda Tarradellas. 

Accés als barris de Ponent

  • Atès el tall de la N-340, l’accés als barris de la Granja, Riu Clar, Torreforta, Icomar, es podran efectuar des de les diverses entrades de la T-11, a excepció de Campclar que es durà a terme a través de Torreforta.  
  • Accés cap a Bonavista, donat el tall de les obres de la zona PP10, s’haurà d’efectuar per la Canonja tant per la T-11, o des de l’autovia A7 sortida 1156.  
  • S’habilitarà un itinerari alternatiu mitjançant l’Empresa Municipal de Transports (EMT), per tal d’assegurar i minimitzar l’impacte a l’accessibilitat al mercat de Bonavista.  

L’horari de la prova esportiva serà des de les 10 h amb sortida del primer corredor, fins a les 12.30 h, amb l’arribada del darrer corredor.  

En aquesta edició l’Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal d’Esports, se sumen al Manifest del Món de l’Esport 25N 2021, proclamant un NO a la violència masclista i integrant la cursa dins actuacions emmarcades en el Programa Dones i Esport.  

Segells de reconeixement d'administració oberta