Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2022 Explosió de gas amb ferits lleus a l'interior d'un restaurant de la Rambla Nova

Explosió de gas amb ferits lleus a l'interior d'un restaurant de la Rambla Nova

Explosió de gas amb ferits lleus a l'interior d'un restaurant de la Rambla Nova

L'arquitecte municipal ha confirmat que no s'han produït danys estructurals ni al local ni a l'edifici
16/10/2022

Aquesta diumenge a la tarda, al voltant de les 16 h, s’ha produït una deflagració de gas en un restaurant ubicat al número 26 de la Rambla Nova, que ha provocat una explosió amb 7 persones ferides lleus; cinc d’elles treballadors del restaurant i dues vianants que passaven per davant en el moment de l’impacte. Pel que fa als ferits, 4 han estat traslladats a l’Hospital Joan XXIII i tres a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. En el moment de l’explosió el restaurant estava tancat. 

En una primera inspecció a càrrec de Bombers, s’ha comprovat que en principi no hi ha hagut danys estructurals, només desperfectes; seguidament l’arquitecte municipal ha pogut accedir a l’interior de l’establiment per fer una avaluació més complerta i també ha certificat que no hi ha danys estructurals ni al local ni a l'immoble

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán i hi han estat treballant 5 dotacions de la Guàrdia Urbana, 4 dels Mossos d’Esquadra, 8 de bombers i 3 del Servei d’Emergències (SEM). El servei de Neteja ja està treballant per arranjar els desperfectes a la via pública. El trànsit i el pas de vianants en aquest tram de la Rambla Nova continua tancat a hores d’ara.  

L’alcalde ha volgut “agrair la feina de tots els cossos de seguretat, bombers i emergències i ha demanat tranquil·litat als veïns de la zona ja que no suposa cap perill a hores d’ara”. Ricomà ha conclòs que “ara esperem els resultats de l’informe i la investigació, que és a càrrec dels Mossos d’Esquadra”. 

Segells de reconeixement d'administració oberta