Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2022 La Guàrdia Urbana deté quatre persones al barri del Pilar per venda de drogues

La Guàrdia Urbana deté quatre persones al barri del Pilar per venda de drogues

La Guàrdia Urbana deté quatre persones al barri del Pilar per venda de drogues

A un dels detinguts li constaven diverses ordres de crida i cerca amb ingrés a la presó
08/09/2022

Aquest dimecres 7 de setembre, a les 16 h, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir quatre persones al barri del Pilar per un delicte contra la salut pública i pertinença a un grup criminal.

Amb motiu de diverses queixes veïnals que manifestaven que al bloc de les Camises del mateix barri, es venien substàncies estupefaents; el grup de delinqüència urbana de la G.U. va iniciar un procés de vigilància des del mes de juliol; que conclou aquest dimecres.

Els detinguts són dos homes i dues dones. Els dos primers arrestats per un delicte contra la salut pública i per pertànyer a un grup criminal. La primera dona se l’acusa dels mateixos delictes i per usurpació de l’estat civil. La segona, també per cometre un delicte contra la salut pública, pertànyer a un grup criminal i així com per cinc ordres de crida i cerca amb ingrés a la presó.

Van formar part d’aquest dispositiu 5 dotacions uniformades i una dotació no uniformada, amb un total de 12 efectius de la Guàrdia Urbana.

Segells de reconeixement d'administració oberta