Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2022 La Guàrdia Urbana engega l'Oficina Mòbil d'Atenció Ciutadana

La Guàrdia Urbana engega l'Oficina Mòbil d'Atenció Ciutadana

La Guàrdia Urbana engega l'Oficina Mòbil d'Atenció Ciutadana

El vehicle estarà cada dia a una zona diferent de la ciutat amb dos agents per assessorar en tràmits administratius o atendre qualsevol dubte
17/03/2022

La Guàrdia Urbana de Tarragona posa en marxa l’Oficina Mòbil d’Atenció Ciutadana, un vehicle que servirà per atendre a tots els veïns i veïnes de la ciutat que ho necessitin, “responent a les necessitats de proximitat i visibilitat que es requereixen i que creiem que afavoreix una major i millor atenció i una millor percepció de la feina de la policia municipal” segons ha apuntat la consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán.   

Com a complement als serveis que ofereix a través de la Divisió de Proximitat i les unitats que la integren, i dins del Pla de Seguretat integral en els diferents districtes municipals, la Guàrdia Urbana engega aquest servei específic, que  pretén fer les funcions d'oficina mòbil d’atenció ciutadana. L’oficina està configurada per dos agents, que realitzen funcions de prevenció i assessorament en tràmits administratius i altres qüestions del seu interès.  

Tal com apunta la consellera, actuacions com aquesta, van en la línia “del que es considera un model de policia comunitària i de proximitat”, ja que “moltes de les actuacions que la policia duu a terme van adreçades a la sensibilització de la població, de prevenció de delictes i de col·laboració mútua entre policia i veïns”. Una manera d’entendre que el compliment de les ordenances municipals constitueixen la base d’una bona convivència.  

Amb l’objectiu de donar cobertura als diferents districtes, s’ha programat un calendari, alternant la distribució per dies i torns de servei, que és el següent: 

  • Dilluns al matí serà a Bonavista i per la tarda a Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.
  • Dimarts i dijous s’aproparà al Mercat Central al matí i per la tarda a la Part Alta.
  • Dimecres serà el torn de Torreforta i Bonavista.
  • Divendres tornarà a ubicar-se a Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Torreforta.   
Segells de reconeixement d'administració oberta