Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2022 La Guàrdia Urbana identifica les menors responsables de les recents pintades a les bases del Pont del Diable

La Guàrdia Urbana identifica les menors responsables de les recents pintades a les bases del Pont del Diable

La Guàrdia Urbana identifica les menors responsables de les recents pintades a les bases del Pont del Diable

Els tutors legals de les noies hauran de rescabalar els danys causats al patrimoni
La Guàrdia Urbana identifica les menors responsables de les recents pintades a les bases del Pont del Diable Foto: Alba Rodríguez.
02/11/2022

Aquest cap de setmana el Pont del Diable ha patit un atac vandàlic amb pintades a les bases dels arcs, que suposa un atemptat contra el Patrimoni Històric. La Guàrdia Urbana va actuar amb rapidesa i va identificar les presumptes autores dels fets, tots menors de 14 anys i, per tant, no imputables. Un cop fet l’atestat policial es va contactar amb els tutors legals d’aquestes noies, que seran els qui hauran de rescabalar els danys fets al patrimoni.  

Properament es procedirà a la neteja del monument amb els instruments necessaris per salvaguardar-lo. 

Per tal de denunciar aquest tipus de bretolades i atemptats al patrimoni, tothom qui ho vulgui pot contactar amb la Guàrdia Urbana a gurbana@tarragona.cat / ord.gu@tarragona.cat o trucant als telèfons 977 240 345 o 092, per tal de fer-ho extensiu als responsables i actuar amb la màxima rapidesa.  

Segells de reconeixement d'administració oberta