Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2022 La Unitat Administrativa de la Guàrdia Urbana intercepta diverses infraccions durant les festes de Santa Tecla

La Unitat Administrativa de la Guàrdia Urbana intercepta diverses infraccions durant les festes de Santa Tecla

La Unitat Administrativa de la Guàrdia Urbana intercepta diverses infraccions durant les festes de Santa Tecla

S'han denunciat 8 establiments per venda d'alcohol a menors o la no utilització de gots reciclables
14/10/2022

El resultat de les diverses actuacions per part de la unitat de policia administrativa de la Guàrdia Urbana durant els dies principals de Santa Tecla, del 21 al 24 de setembre, ascendeix a nou i es classifiquen en venda d’alcohol a menors, incompliment del BAN i venda ambulant il·legal. 

En relació a possibles infraccions detectades en l’àmbit de la venda d’alcohol a menors, la Guàrdia Urbana va procedir a la denúncia de 4 establiments situats a la plaça de la Font, baixada de Misericòrdia, c. Sant Agustí i via Augusta.  

Així mateix també es van detectar infraccions per incompliment del ban de Santa Tecla a quatre locals. Dos d’ells per no utilitzar gots reciclables i vendre directament llaunes, un a la plaça de la Font i l’altre a la plaça de les Cols; un tercer a la rambla Nova per incomplir l’horari d’obertura, produint molta afluència de gent fins a la 1 h de la matinada i l’altre, a l’avinguda Pau Casals, també per incomplir l’horari, fins més enllà de les 5 h de la matinada.  

Finalment també es van interceptar tres persones realitzant venda ambulant d’aparells lluminosos, decomissant-los el material.  

Segells de reconeixement d'administració oberta