Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 Detingut el presumpte autor dels darrers robatoris als pàrquings comunitaris dels Músics i Vall de l'Arrabassada

Detingut el presumpte autor dels darrers robatoris als pàrquings comunitaris dels Músics i Vall de l'Arrabassada

Detingut el presumpte autor dels darrers robatoris als pàrquings comunitaris dels Músics i Vall de l'Arrabassada

La col·laboració veïnal ha estat determinant en l'actuació
Detingut el presumpte autor dels darrers robatoris als pàrquings comunitaris dels Músics i Vall de l'Arrabassada Foto: J. C. Borrachero.
05/09/2023

Aquesta setmana la Guàrdia Urbana finalment ha detingut el presumpte autor dels robatoris ocorreguts als barris de Llevant de Músics i Vall de l’Arrabassadales darreres setmanes d’agost. “Aquesta detenció ens dona la tranquil·litat de saber que havia estat la mateixa persona qui havia comès els darrers robatoris a la zona, perquè feia servir el mateix modus operandi” apunta la consellera, Sonia Orts.  

La detenció va tenir lloc aquest diumenge 3 d’agost a la mitjanit, quan la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d’una veïna del carrer Llorenç de Vilallonga informant de la presència d’una persona desconeguda rondant pel pàrquing comunitari, mentre observava els vehicles. Mentre esperaven l’arribada dels agents, alguns veïns van retenir el presumpte lladre, que es va mostrar molt violent. Els veïns van declarar que era la mateixa persona que per la tarda havia robat una bicicleta de dins el garatge i també van manifestar que el maleter d’un vehicle havia estat forçat.  

Finalment l’autor va ser detingut per un delicte de robatori amb violència i lesions lleus i la Guàrdia Urbana va informar als veïns sobre aquest fets i va informar-los que podien presentar la denúncia pertinent pels fets, així com per la recuperació de la bicicleta. Des de la Guàrdia Urbana i la mateixa consellera, s’apunta a una “operació amb èxit, gràcies a la col·laboració ciutadana i a l’efectivitat dels nostres agents” i destaca que des de fa una setmana aproximadament s’estava al damunt d’aquest tema “incrementant la vigilància i alterant a tots els veïns i veïnes”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta