Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 Els cossos de seguretat de la ciutat incerpten més de 500 peces de roba falsificada al Mercat de Bonavista

Els cossos de seguretat de la ciutat incerpten més de 500 peces de roba falsificada al Mercat de Bonavista

Els cossos de seguretat de la ciutat incerpten més de 500 peces de roba falsificada al Mercat de Bonavista

Els articles tenien un valor estimat de més de 30.000 €
25/10/2023

Aquest diumenge 22 d’octubre la Guàrdia Urbana de Tarragona, Guàrdia Civil i Mossos d’Esquadra van dur a terme un dispositiu conjunt per establir controls de verificació de material al mercat de Bonavista i entorns. L’objectiu d’aquests dispositius conjunts era detectar fets delictius o infraccions relacionats amb la propietat industrial. 

Durant el transcurs del dispositiu es va interceptar un vehicle i es va procedir al registre de l’interior on es van localitzar una gran quantitat de peces de roba de marques esportives conegudes i altres articles que van resultar ser falsificats. En total es van comptabilitzar 509 elements (roba i altres objectes) preparats per a la venda, amb un valor estimat de 32.830 euros.  

A continuació es van requisar els articles i es van posar a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la ciutat, instruint diligències per un suposat delicte contra la propietat intel·lectual.  

Segells de reconeixement d'administració oberta