Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 Inicien les obres de la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana

Inicien les obres de la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana

Inicien les obres de la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana

Es renovaran les parts necessàries per millorar la impermeabilització de l'equipament
02/06/2023

Aquesta setmana han engegat els treballs d’impermeabilització de les cobertes de la comissaria de la Guàrdia Urbana, que es van adjudicar aquest mes de maig a l’empresa Robersa Impermeabilitzacions SL. i que tindran un cost de gairebé 85.000 €. 

El motiu d’aquesta obra és l’eliminació dels problemes causats per les filtracions d’aigua existents i suposarà la renovació d’aquelles parts de la coberta que presenten problemes d’estanquitat per tal de millorar-ne la impermeabilització.  

La intervenció preveu la retirada de la grava i de l’aïllament antic, així com la neteja i sanejat de la superfície. Un cop fet això, es renovarà la impermeabilització existent. Es preveu una durada màxima de dos mesos. La realització d’aquestes tasques no afecten al funcionament ni a la seguretat del personal de la comissaria.  

Posteriorment a aquests treballs, en un nou contracte, es durà a terme la reparació dels danys causats per les filtracions d’aigua a l’interior de l’edifici

Segells de reconeixement d'administració oberta