Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 L’Ajuntament de Tarragona reforça la plantilla de Guàrdia Urbana amb la convocatòria de 26 noves places

L’Ajuntament de Tarragona reforça la plantilla de Guàrdia Urbana amb la convocatòria de 26 noves places

L’Ajuntament de Tarragona reforça la plantilla de Guàrdia Urbana amb la convocatòria de 26 noves places

L’any vinent s’incorporaran 19 agents de places lliures i 7 destinats a Mobilitat
07/08/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha convocat 19 places lliures d’agents de la Guàrdia Urbana i 7 més de Mobilitat, tot i que per a aquestes últimes serà una convocatòria interadministrativa. És a dir, que el procés selectiu anirà dirigit a altres cossos policials. La incorporació d’aquests nous agents serà una realitat l’any vinent, ja que un cop superada la fase d’oposició —només en el cas de les places lliures— aniran a formar-se a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès. El cas dels 7 nous agents de Mobilitat, un cop resolta la fase del concurs públic, s’incorporaran immediatament a la plantilla de Guàrdia Urbana. A aquests 26 agents que s’incorporaran l’any vinent, s'hi sumen dues noves places d’incorporació immediata després de resoldre’s una altra fase d’oposició. En definitiva, en els propers mesos la Guàrdia Urbana veurà incrementada la seva plantilla en 28 nous agents.

L’alcaldessa accidental de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha remarcat que “amb la incorporació d'aquests 28 nous policies es podrà reforçar la unitat de proximitat i la de mobilitat”. I ha afegit: “Aquest equip de govern aposta per un model de policia de proximitat que ha de ser el nexe d’unió entre el consistori i les necessitats dels ciutadans. En definitiva, aquests nous agents formen part del procés de millora de la plantilla del cos de seguretat de la Guàrdia Urbana de Tarragona”.

Segells de reconeixement d'administració oberta