Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 La Guàrdia Urbana comptarà amb set vehicles híbrids nous

La Guàrdia Urbana comptarà amb set vehicles híbrids nous

La Guàrdia Urbana comptarà amb set vehicles híbrids nous

Dos d’ells ja han començat a circular aquesta setmana
La Guàrdia Urbana comptarà amb set vehicles híbrids nous Foto: Tjerk van der Meulen.
30/06/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha incorporat aquesta setmana dos vehicles híbrids nous a la flota de la Guàrdia Urbana. Aquesta nova incorporació es deu al procés de millora i actualització dels serveis del cos de seguretat municipal, que ja va engegar el 2022 i que enguany s’hi sumaran cinc vehicles més, tres logotipats com els que s’han estrenat ara i dos per utilitzar de paisà. 

Aquests cotxes, que per primera vegada són híbrids, venen equipats digitalment i amb totes les condicions òptimes i s’utilitzen per la Unitat de Seguretat Ciutadana fent patrullatge constantment a la via urbana.  

Segons l’alcalde i conseller de Seguretat Ciutadana, Rubén Viñuales, “necessitem dotar la Guàrdia Urbana dels millors recursos materials, incrementant-ne el número però també actualitzant-nos a les necessitats actuals i per això ja ens hem posat en marxa amb la compra de cinc vehicles més”.  

Viñuales també destaca que aquest impuls al cos de seguretat municipal “és una de les prioritats d’aquest mandat, com ja vam anunciar a la roda de premsa dels 100 dies. I en aquest sentit, “incrementarem els serveis i logística del cos de la Guàrdia Urbana, com ja hem començat a fer, però també i més important, els recursos humans, amb la incorporació de 17 caporals, 5 sergents, 2 subinspectors i 8 agents mobilitat. Convocatòria de 21 places lliures d'agents, 10 de mobilitat horitzontal i 1 plaça inspector”, ha afegit l’alcalde.  

Segells de reconeixement d'administració oberta