Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament reconeix els agents de Protecció Civil

L'Ajuntament reconeix els agents de Protecció Civil

L'Ajuntament reconeix els agents de Protecció Civil

La consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, i l'alcalde Pau Ricomà s'han mostrat molt satisfets per la feina que duu a terme diàriament aquest cos
L'Ajuntament reconeix els agents de Protecció Civil Foto: Tjerk van der Meulen
28/03/2023

Aquesta dimarts, 28 de març, l'alcalde Pau Ricomà, ha presidit l'acte de reconeixement de mèrits de Protecció Civil que s'ha celebrat a la sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) i on s'han lliurat les medalles i diplomes per diferents mèrits assolits.

Tant la consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán; com l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s'han mostrat molt satisfets per la feina que duu a terme diàriament aquest cos. Ricomà ha volgut destacar que "és un orgull que la ciutat compti amb aquest servei i amb aquesta qualitat humana que ens brindeu cadascun de vosaltres". L'alcalde també ha afegit que "hi sou en moments molt rellevants i molt diversos com en els actes culturals i festius, però també en moments complicats i d'emergència" i ha finalitzat "la ciutadania us reconeix, us aprecia i està tranquil·la quan us veu".

Per la seva banda la consellera Cristina Guzmán ha afegit que "avui ens retrobem per celebrar tots aquests reconeixements, però també per agrair-vos la feinada ingent que heu realitzat els últims mesos" i ha posat d'exemple els aiguats de Santa Tecla o la campanya de difusió del simulacre de risc químic. Guzmán també ha afegit "la meva satisfacció d'haver pogut compartir jornades i trobades amb el col·lectiu de voluntaris, ja que sou un gran exemple de sentit de la responsabilitat envers la societat".

D'una banda, s'han atorgat les acreditacions i els diplomes als nous voluntaris i voluntàries, per haver superat el curs de l'Institut de la Seguretat Pública de Catalunya a Elisa Isabel Pulido, Paula Verdú, Fernando Puente, M. Lourdes Valfagó, Cristian Recasens, Jordi García, Agustina González, Yessenia Carolina Urdaneta, Ethan Peña, Albert Franquet, Miguel A. Cantillo i Álvaro Guerra.

Seguidament, s'han atorgat dues Medalles de Permanència, pel servei actiu en el cos de voluntaris durant deu anys a David Grima i Jorge López, i per l'altra banda, la Medalla al mèrit de protecció civil en la modalitat "blanca" per haver evidenciat una constant dedicació i abnegació en el compliment dels deures del seu càrrec, sobresortint pel seu treball diari, responsable i professionalment a Núria Canete, Arseni Abellán, Aitor Arco i Josep A. Fernández.

Així mateix, s'ha aprovat felicitar per la constància en el servei de més de 200 hores a les següents persones: Miguel Serrano, José M. Delgado, Abdelaaziz Amdelous, Núria Canete, Cristian Recasens, Arseni Abellan, Lorena Humánez, Adam Pova, Aitor Arco i Fernando Puente.

Finalment, la Junta directiva de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Tarragona (AVPCT) ha acordat atorgar el pin de plata de l'associació, per la constància en el servei i pas a la jubilació a Francesc Pallejà, Rafael Martínez i Agustí Ripoll.

Segells de reconeixement d'administració oberta