Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament de Tarragona rep els "kits de supervivència" per a incidències que puguin patir els banyistes

L'Ajuntament de Tarragona rep els "kits de supervivència" per a incidències que puguin patir els banyistes

L'Ajuntament de Tarragona rep els "kits de supervivència" per a incidències que puguin patir els banyistes

Aquesta és una col·laboració entre els Càmpings i la Guàrdia Urbana que busca garantir la seguretat a les platges
L'Ajuntament de Tarragona rep els "kits de supervivència" per a incidències que puguin patir els banyistes Foto: Tjerk van der Meulen.
05/07/2023

Un any més, l’Ajuntament de Tarragona impulsa una col·laboració amb els Càmpings de Tarragona Ciutat i la Guàrdia Urbana per situar Tarragona com una destinació segura i cívica, i acollir amb garanties els turistes i veïns que desitgin gaudir de les platges.  

Aquest estiu, la unitat de platges de la Guàrdia Urbana tornarà a comptar amb els “kits de subsistència”, amb mudes per lliurar als banyistes que hagin patit un robatori a la platja. Aquests kits inclouen una bossa, una samarreta i un pantaló; unes peces mínimes que els agents disposaran a les seves dependències i vehicles amb l’objectiu d’atendre i proveir a les persones que ho puguin necessitar de manera immediata, i així, solucionar provisionalment amb uns bàsics la situació incòmoda generada.  

El president de l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat, Roger Trillas, s’ha mostrat satisfet d’aquesta col·laboració anual entre l’entitat, l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana que, “busca millorar l’atenció als visitants i permet focalitzar els recursos en determinats ambients amb alta afluència, així com extremar la precaució per tal d’evitar possibles incidents”. Assegura que “l’entitat seguirà a disposició de la Guàrdia Urbana per ajudar a garantir el civisme”. 

Al seu torn, la consellera de Turisme, Montse Adan, que ha expressat que “és important mantenir aquesta col·laboració entre l’Agrupació de Càmpings i la Guàrdia Urbana per garantir la comoditat dels banyistes i oferir acompanyament davant una situació de robatori”. Ha afegit que “cal focalitzar esforços per evitar aquesta pràctica a les platges i treballar per reforçar el sentiment de seguretat dels turistes i els veïns i veïnes”.  

L’Ajuntament de Tarragona ha aprofitat la rebuda dels “kits de subsistència” per compartir amb els Càmpings i els cossos de seguretat les inquietuds sobre les principals problemàtiques que es generen durant aquesta època en zones de gran afluència, com les platges i càmpings, i que tenen relació estreta amb robatoris i altres incidents de convivència.  

Segells de reconeixement d'administració oberta