Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 Protecció Civil s'adreça als centres educatius per informar del Plaseqta i de les mesures d'autoprotecció davant risc químic

Protecció Civil s'adreça als centres educatius per informar del Plaseqta i de les mesures d'autoprotecció davant risc químic

Protecció Civil s'adreça als centres educatius per informar del Plaseqta i de les mesures d'autoprotecció davant risc químic

Es reprenen les xerrades sobre l’avís de sirenes d’avis de risc químic i el nou servei d’alertes al mòbil
Protecció Civil s'adreça als centres educatius per informar del Plaseqta i de les mesures d'autoprotecció davant risc químic Xerrada recent a l'Escola d'Art i Disseny.
22/03/2023

Des del Departament de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona s’han reprès les activitats d’informació a la població sobre les sirenes d’avís de risc químic amb confinament de la població i el protocol d’actuació que s’ha tirat endavant els darrers mesos que comporta, entre d’altres, el nou sistema d’alertes de protecció civil al mòbil del qual està previst fer una prova a Terres de l’Ebre, Tarragona i Penedès, el proper dia 12 d’abril. Les darreres xerrades s’han centrat a l’àmbit educatiu. La consellera de Protecció Civil, Cristina Guzmán, s’ha mostrat molt satisfeta d’aquestes trobades ja “que hem copsat un gran interès i agraïment per part de totes les persones vinculades amb la seva gestió”. 

Els centres que reben les xerrades aquests dies són: l’Escola Mare de Déu del Miracle, Escola Tarragona i l’Escola d’Art i Disseny. També està previst anar a l’Institut Campclar, Escola Campclar, La Salle de Torreforta, l’Institut Joan 23 de Bonavista, l’Institut Pere Martell, centres de formació d’adults, l’Escola Municipal de Música i el Conservatori de la Diputació de Tarragona.  

Així mateix també s’està parlant amb professors, educadors i d’altre personal vinculat amb diferents centres i entitats d’utilitat pública que adreçats a persones amb diversitat funcional. 

La consellera ha destacat que aquestes trobades són d’especial interès “ja que el tema els preocupa per la dificultat que els pot representar conèixer i adoptar de forma el més autònoma possible les mesures d’autoprotecció davant el risc químic i nosaltres els hi donem les explicacions i pautes possibles per fer-ho de la millor manera”. Els centres que es visiten són l’Associació Aurora, el Centre d’Educació Especial Sant Rafael i el Centre Solc. Amb la resta de centres d’aquest sector s’estan confirmant les dates.  

Segells de reconeixement d'administració oberta