Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2023 Un dispostiu conjunt de la Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil intervé material falsificat i begudes alcohòliques

Un dispostiu conjunt de la Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil intervé material falsificat i begudes alcohòliques

Un dispostiu conjunt de la Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil intervé material falsificat i begudes alcohòliques

Es van decomissar nombroses peces de bijuteria, joguines i peces de roba; així com 160 ampolles de beguda alcohòlica i gairebé 11.000 llaunes de refrescos
15/11/2023

Els dies 13 i 14 de novembre un dispositiu conjunt format per agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i agents especialites en Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil, van controlar diferents comerços de majoristes i parades del mercadet de Tarragona de la plaça Corsini. L’objectiu era el de detectar fets delictius o infraccions relacionades amb la normativa fiscal i aduanera, o sobre la propietat industrial. 

Es van inspeccionar diferents comerços al polígon Francolí i al mercat i en una de les naus es va trobar, preparat per a la venda, fins a 160 ampolles de begudes alcohòliques i gairebé 11.000 llaunes de refrescos; ambdues amb defectes en l’etiquetatge; per un valor de gairebé 18.000 €.  

Així mateix es van trobar gairebé 1.000 joguines amb deficiències en l’etiquetatge i peces de roba suposadament falsificades, al costat de gairebé 800 etiquetes de logotips també falsos de marques reconegudes. Tot per un valor de gairebé 20.000 €. El dispositiu es va traslladar a la plaça Corsini, on va inspeccionar les paradetes i van arribar a localitzar nombrosos productes de bijuteria i altres objectes de maques de reconegut prestigi, suposadament també falsos. El valor superaria els 11.000 €.  

Finalment es van decomissar tots aquests productes i es va procedir a les denúncies pertinents del seus comerciants.  

Segells de reconeixement d'administració oberta