Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2024 La Guàrdia Urbana imputa una dona com a presumpta autora de diversos robatoris a una instal·lació esportiva municipal

La Guàrdia Urbana imputa una dona com a presumpta autora de diversos robatoris a una instal·lació esportiva municipal

La Guàrdia Urbana imputa una dona com a presumpta autora de diversos robatoris a una instal·lació esportiva municipal

Els serveis municipals havien denunciat que aquest abril s'havien produït diferents robatoris en els vestuaris de grups d'esportistes estrangers, provinents de Kenya i Suïssa
La Guàrdia Urbana imputa una dona com a presumpta autora de diversos robatoris a una instal·lació esportiva municipal Joan Carles Borrachero
02/05/2024

La Guàrdia Urbana ha imputat una dona de 23 anys com a presumpta autora de sis delictes de robatori amb força (un d’ells, en grau de temptativa) i un presumpte delicte d'estafa lleu ocorreguts a les instal·lacions esportives municipals de Campclar.

Els serveis municipals havien denunciat que aquest abril s'havien produït diferents robatoris en els vestuaris de grups d'esportistes estrangers, provinents de Kenya i Suïssa, que aquests dies han realitzat estades esportives a la ciutat.

Segons les denúncies presentades, entre els objectes robats hi havia 500 euros en metàl·lic, una targeta de crèdit i dos auriculars sense fils.

La Guàrdia Urbana va obrir diligències per intentar esclarir l'autoria dels fets. Els agents van constatar que els fets delictius es cometien tots un mateix dia de la setmana i en la mateixa franja horària. També es va comprovar, gràcies a les càmeres de videovigilància de les zones comunes de l'equipament esportiu, com una targeta de crèdit robada havia estat utilitzada aquell mateixa dia en una màquina de venda automàtica del complex. També es va tenir coneixement que el dia de l'últim robatori una persona havia estat vista en un vestuari amb actitud sospitosa.

Amb totes la informació aplegada els agents van poder identificar i, posteriorment, imputar la presumpta autora dels fets, que ajudava un altre grup que també practica esport de manera regular a les mateixes instal·lacions municipals. Segons la investigació, la presumpta autora dels robatoris coneixia els horaris i les rutines dels esportistes i s'aprofitava que tenia accés a la zona reservada als esportistes per forçar la porta tancada dels vestuaris destinats als grups.

Segells de reconeixement d'administració oberta