Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Agenda No esperis un no rotund, només sí és sí Obrim el cofre de la violència de gènere

Obrim el cofre de la violència de gènere

Conferència "Obrim el cofre de la violència de gènere", a càrrec d'Àngels Rousa Massaneda Riudellots de la Selva (1969), psicopedagoga i autora del llibre "Maite vaig ser jo, podries ser tu".
Aquest esdeveniment farà una immersió en aquest mar tan fosc del comportament i patiment humà per parlar-ne obertament de les violències de gènere i per ajudar a persones del nostre entorn que visquin aquesta realitat.

Àngels Roura Massaneda, Riudellots de la Selva (1969)
Autora del llibre "Maite vaig ser jo, podries ser tu" (2021), un llibre sobre violència de gènere que fa un retrat i mostra el modus operandi de les persones maltractadores, que exposa el recorregut intern pel qual transita la víctima i que dona eines per ajudar a terceres persones. L'autora, víctima de gènere, ha fet un llarg i profund treball personal per a reconstruir-se de l'episodi més fosc de la seva vida. A hores d'ara —assegura— ha aconseguit arribar a la línia de flotació i es sent valenta i amb capacitat per a parlar-ne públicament i per respondre qualsevol dubte o inquietud que pugui tenir qui no ha viscut aquest malson o qui aquesta realitat no li quedi tan lluny.
Actualment, 4a edició en català i 1a edició en castellà, "Maite fui yo, podrías ser tú" (2022)
Ha realitzat, en més de vint municipis de Catalunya, presentacions, xerrades, taules rodones, obertes a tota persona que tingui interès en aquesta realitat.
Pels joves a partir de 16 anys, fa xerrades als Instituts que ho sol·liciten.
Condueix el taller "Obrim el cofre de la violència de gènere", obert al públic en general.
Té l'espai radiofònic setmanal "Trenquem silencis", a Radio Occitania (98,3 FM) per a parlar de
violència de gènere i maltractaments.

Inscrpció prèvia a inscripcions.tarragona.cat

*Amb servei de canguratge.

Obrim el cofre de la violència de gènere
Què
Xerrades i congressos
Quan
11/11/2022 17:30 to 19:00
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
SIAD
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta