Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Acte de celebració de la represa de les obres de la nova residència de la Fundació Muntanyeta

Acte de celebració de la represa de les obres de la nova residència de la Fundació Muntanyeta

Acte de celebració de la represa de les obres de la nova residència de la Fundació Muntanyeta

L'últim consell plenari va aprovar fer una aportació municipal de 300.000 € per a aquest equipament
Acte de celebració de la represa de les obres de la nova residència de la Fundació Muntanyeta Foto: Tjerk van der Meulen.
21/11/2023

Aquest dimarts ha tingut lloc l'acte de la represa de les obres de construcció la nova residència de la Fundació Muntanyeta a Bonavista. L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presidit aquest acte que també ha comptat amb la participació del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré; el director general de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent, Joan Maria Adserà; el president de la Fundació la Muntanyeta, Francesc Tarragona, i l'adjunt a la direcció general de la Xarxa Santa Tecla, Joan Aregio.

La nova residència Muntanyeta Bonavista s'ubica al Camí de la Partió, 3 i es tracta d'un centre per a l’atenció de persones amb paràlisi cerebral i altres pluridiscapacitats de la Fundació Muntanyeta, gestionada per la Xarxa Santa Tecla. El consell plenari celebrat el passat divendres 17 de novembre va aprovar fer una aportació municipal de 300.000 € per a aquest projecte. 

Segells de reconeixement d'administració oberta