Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat El Club Esportiu Solc celebra el seu 20è aniversari

El Club Esportiu Solc celebra el seu 20è aniversari

El Club Esportiu Solc celebra el seu 20è aniversari

Del 21 d'octubre al 21 de novembre tindran lloc diversos actes per commemorar-ho
17/09/2015

El Club Esportiu Solc celebra aquest any el seu 20è aniversari i per celebrar-ho ha programat durant la tardor diversos actes amb el lema “20 anys de club, 30 anys fent esport”. Ahir es va presentar en roda de premsa el conjunt d’actes que tindran lloc per a commemorar-ho.

Entre els actes previstos, el pròxim 21 d’octubre la sala d’actes, a les 6 de la tarda, acollirà la xerrada “Famílies i l’esport amb persones amb discapacitat” a càrrec de Lourdes Carrascón, psicòloga de l’esport. El divendres 6 de novembre el Complex Educatiu acollirà un sopar de gala per celebrar el 20è aniversari amb tots els membres del club i les seves famílies i el diumenge 8, la discoteca Totem acollirà la festa de l’Esportista amb una masterclass de zumba. Els actes es clouran el dia 21 de novembre amb una jornada multiesportiva amb els clubs de la Federació ACELL de la Demarcació de Tarragona.

El Club Esportiu es va fundar l’any 1995 i forma part, juntament amb l’escola d’educació especial i el Servei de Teràpia Ocupacional, de la cooperativa SOLC, una entitat sense afany de lucre integrada per professionals de l’educació i d’altres serveis vinculats a l’àmbit de l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. En aquest sentit, el president del club, Serapi Colombo, ha volgut destacar “l’immens treball que estem duent a terme, sovint no prou visualitzat més enllà del nostre entorn” i per això ha agraït aquest acte; i ha afegit que han demostrat sobradament amb aquests vint anys que “l’esport és una gran eina integradora que posa a l’abast de les persones amb discapacitat la possibilitat de ser-hi, de formar part també del món de l’esport”, així ho demostren les múltiples disciplines esportives amb què treballa el club SOLC i amb les que competeix arreu.

Per la seva banda, el conseller d’esports de l’Ajuntament, Javier Villamayor, ha destacat que “El Club Solc és Valor 2017”, ha deixat clar que forma part d’aquest projecte de ciutat i que també vol “transmetre conscienciació ciutadana i sensibilitat cap a aquest col·lectiu a través d’una activitat que forma part de les nostres vides, com és l’esport”. “Amb actes com aquests a la ciutat de Tarragona podem dir que els Jocs ja han començat”, ha finalitzat.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant