Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat L’Ajuntament i La Muntanyeta commemoren el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

L’Ajuntament i La Muntanyeta commemoren el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

L’Ajuntament i La Muntanyeta commemoren el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona es donarà a conèixer a través de la 6a caminada solidària del pròxim 19 d'octubre.
25/09/2014

L’Ajuntament i La Muntanyeta col·laboren per commemorar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral que se celebra el proper dia 1 d’octubre. L’acte principal se celebrarà el mateix dia 1 amb la lectura del manifest al centre de La Muntanyeta i que comptarà amb la participació del tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, i el director general de l’entitat, Jaume Marí.

El 19 d’octubre, se celebrarà la 6a caminada solidària que organitza el Grup Excursionista d’Amics de La Muntanyeta. Es tracta d’una marxa no competitiva amb l’objectiu d’ajudar i donar a conèixer l’obra social de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC). Aquest any, el recorregut serà de vuit quilòmetres, assequibles per a totes les edats i adaptat per a persones amb cadira de rodes. El punt de sortida i arribada serà la Rambla Nova, a tocar del Balcó del Mediterrani i transcorrerà per l’Amfiteatre, platges del Miracle i l’Arrabassada, Camí del Llorito, instal·lacions de la Muntanyeta i tornada a Balcó.

Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se a través de la web de l’APPC i a les oficines de La Muntanyeta. Tots els inscrits rebran una samarreta i una bossa commemorativa, i disposaran d’un punt d’avituallament. Les inscripcions es tancaran quan s’arribi als 800 participants.

Segells de reconeixement d’administració oberta