Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat La geganta Frida celebra aquest divendres el seu quart aniversari

La geganta Frida celebra aquest divendres el seu quart aniversari

La geganta Frida celebra aquest divendres el seu quart aniversari

Se celebra un acte festiu que començarà a les 11 h al Balcó del Mediterrani
La geganta Frida celebra aquest divendres el seu quart aniversari Imatge d'arxiu de la geganta Frida. Foto: Laia Marín.
08/09/2022

Aquest divendres la geganta Frida celebrarà el seu quart aniversari i ho farà amb una festa, acompanyada de la seva colla i de la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal. A partir de les 11 h al Balcó del Mediterrani, tothom qui ho vulgui podrà participar d'un acte festiu, acompanyat de música i itinerant fins a plaça de la Font. Ja hi ha més de 300 persones confirmades, membres d'associacions i entitats del sector. 

La geganta baixarà per la Rambla Nova, fins al carrer Sant Agustí i un cop davant de l'Ajuntament la consellera, acompanyada de la directora d'Hidrocarbus en representació del complex industrial de DOW a Tarragona, Julia Echevarria, faran els parlaments i seguidament l'acte acabarà amb un ball i es repartiran gelats per a tothom.

La geganta Frida va ser construïda l’any 2018 amb paràmetres de disseny universal amb la finalitat d’afavorir la inclusió social de les persones amb discapacitat a les festes populars i com a element actiu de sensibilització envers aquest col·lectiu. És obra de l’artista Dolors Sans i va sorgir des del programa municipal "Festa per a Tothom", amb el suport d’una aportació realitzada per la companyia Dow,  partner de "Festa per a Tothom" des de 2001. 

Segells de reconeixement d'administració oberta