Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat La geganta Frida celebra el seu cinquè aniversari amb una emotiva cercavila de gegantes

La geganta Frida celebra el seu cinquè aniversari amb una emotiva cercavila de gegantes

La geganta Frida celebra el seu cinquè aniversari amb una emotiva cercavila de gegantes

Durant l'acte s'ha estrenat un nou ball, compost per Magí Capdevila
09/09/2023

La geganta Frida ha celebrat aquest dissabte el seu cinquè aniversari amb un acte festiu, en el marc dels actes previs de Santa Tecla.

La Frida ha estat envoltada de gegantes i de centenars de persones que no s’han volgut perdre aquest acte festiu. L’esdeveniment, que ha començat a les 17.30 h a la Rambla Nova, ha comptat amb la primera trobada de gegantes que es du a terme a la ciutat de Tarragona. Després de la plantada, ha engegat la cercavila que ha arribat fins a la plaça de la font.  

Poc abans de la ballda conjunta final, s’ha estrenat el nou ball de la geganta Frida i s’ha pogut escoltar per primer cop la composició musical que s’ha creat especialment per a ella. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i la conselleria de Diversitat Funcional i Discapacitat, Cecilia Mangini, entre altres consellers i conselleres municipals.  

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta