Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat La geganta Frida ha celebrat el seu quart aniversari amb un acte festiu

La geganta Frida ha celebrat el seu quart aniversari amb un acte festiu

La geganta Frida ha celebrat el seu quart aniversari amb un acte festiu

La peça va ser construïda l'any 2018 en el marc de la iniciativa 'Festa per a Tothom'
09/09/2022

La geganta Frida ha celebrat aquest divendres el seu quart aniversari amb un acte festiu que ha comptat amb la participació de representants de l'Ajuntament, amb la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, al capdavant. 

Al voltant de les 11 h ha engegat la festa al balcó del Mediterrani, on ha iniciat la cercavila fins a la plaça de la Font i on també els esperava l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. L'acte ha acabat amb un ball i gelats per a tothom.

La geganta Frida va ser construïda l’any 2018 amb paràmetres de disseny universal amb la finalitat d’afavorir la inclusió social de les persones amb discapacitat a les festes populars i com a element actiu de sensibilització envers aquest col·lectiu. És obra de l’artista Dolors Sans i va sorgir des del programa municipal "Festa per a Tothom", amb el suport d’una aportació realitzada per la companyia Dow, partner de "Festa per a Tothom" des de 2001.

Segells de reconeixement d'administració oberta