Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat La piscina municipal del Serrallo serà l'escenari dels tallers de dansa inclusiva de l'associació Si joc puc, tu també

La piscina municipal del Serrallo serà l'escenari dels tallers de dansa inclusiva de l'associació Si joc puc, tu també

La piscina municipal del Serrallo serà l'escenari dels tallers de dansa inclusiva de l'associació Si joc puc, tu també

És una activitat oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc els dissabtes 14 de gener, 25 de març i 27 de maig
20/12/2022

La piscina municipal del Serrallo i Part Baixa esdevindrà l’escenari dels tallers de dansa inclusiva que organitza l’associació per l’epilèpsia Si jo puc, tu també #epilep, una iniciativa que enguany arriba a la segona edició. Els tallers, que comptem amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports (PMET), tindran lloc els dissabtes 14 de gener, 25 de març i 27 de maig d’11.30 h a 13 h.

Després de l’èxit de l’any passat, quan es va oferir un únic taller de dansa inclusiva, enguany s’ha decidit oferir tres sessions. El preu va en funció del nombre de sessions a les quals es vulgui participar. El preu d’un taller és de 15 €, el de dos tallers és de 25 € i es pot participar en les tres sessions per 36 €. Les persones interessades es poden inscriure en aquest enllaç.

“Mitjançant aquests tallers de dansa inclusiva volem que la gent amb discapacitat i sense s’integri a través del moviment com un llenguatge únic i universal”, ha explicat el president de l’associació Si jo puc, tu També #epilep,David Sanahuja, que ha destacat que tothom “té un moviment autèntic i ha de desenvolupar-lo; i en aquests tallers donarem les pautes per poder descobrir-lo i compartir-lo". “Amb la dansa inclusiva donarem a conèixer a Tarragona una nova manera de veure el moviment”, ha afegit.

Per la seva banda, la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, ha manifestat que des de Tarragona Esports “estem molt satisfets de tornar a col·laborar amb aquesta iniciativa i agraïm la gran tasca que fa l’associació Si jo puc #epilep jo també per donar a conèixer l’epilèpsia a través de l’esport i, en aquesta ocasió concreta, impulsar la dansa per a tothom”.

La consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, ha donat l’enhorabona a l’entitat organitzadora d’aquests tallers “que ja van esdevenir un èxit l’any passat”. “És una activitat adreçada a totes les entitats de capacitats diverses i al públic en general amb l’objectiu de promoure la dansa inclusiva i, alhora, contribueix a donar visibilitat al col·lectiu i a crear sinergies”, ha destacat.

Segells de reconeixement d'administració oberta