Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat L'Ajuntament de Tarragona impulsa diverses accions de millora de l'accessibilitat a la via pública

L'Ajuntament de Tarragona impulsa diverses accions de millora de l'accessibilitat a la via pública

L'Ajuntament de Tarragona impulsa diverses accions de millora de l'accessibilitat a la via pública

Aquest setembre s'enllesteixen treballs a Sant Pere i Sant Pau, la Floresta i al carrer Robert d'Aguiló
19/09/2022

La Brigada de l’Ajuntament de Tarragona està duent diverses intervencions de millora de l’accessibilitat a la via pública a diferents punts de la ciutat. El conseller de Territori, Xavier Puig, ha explicat que “en matèria d’accessibilitat, sabem que hi ha molta feina per fer. També sabem que no es pot fer en dos dies. Però això no impedeix que treballem, des de totes les àrees de l’ajuntament, en la direcció que toca que és intentar fer una ciutat més amable i inclusiva amb tothom”.

Actualment, s’està acabant l’ampliació i adequació de la rampa de la plaça de la 4a promoció de Sant Pere i Sant Pau, una reivindicació de l’Associació de Veïns de la Unió.

Aquesta setmana també s’iniciaran els treballs de rebaix de quatre passos de vianants al carrer Robert d’Aguiló, fruit d'una demanda formulada per diversos veïns del carrer, i també diverses intervencions a la Floresta, que inclouen rebaixos de passos de vianants i la instal·lació de quatre pilons per impedir l’entrada de vehicles, a petició de l'associació de veïns del barri.

Segells de reconeixement d'administració oberta