Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat L'Ajuntament ha atorgat 111.410 € a entitats que treballen en l'àmbit de la discapacitat

L'Ajuntament ha atorgat 111.410 € a entitats que treballen en l'àmbit de la discapacitat

L'Ajuntament ha atorgat 111.410 € a entitats que treballen en l'àmbit de la discapacitat

Les 19 entitats de la ciutat han rebut subvencions per a projectes destinats a millorar la qualitat de vida
13/12/2018

La Conselleria de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona ha atorgat un total de 111.410 € a 19 entitats que treballen en l’àmbit de la discapacitat, un fet que tindrà un impacte directe sobre més de 3.800 persones.

La consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Ana Santos, ha explicat que “les subvencions concedides van destinades a projectes, activitats i accions de les entitats que tenen com a objectiu la millora de la qualitat de vida, el foment de la igualtat d’oportunitats, la inclusió, la participació i la formació de les persones amb discapacitat i les seves famílies”.

La concessió de subvencions ha estat de 35.000 €. Totes  les entitats que han demanat subvenció l’han obtingut, amb una import de mitjana de 2.058 €.

D’altra banda, l’Ajuntament ha signat vuit convenis amb entitats del sector per a  tirar endavant diferents projectes per un valor total de 76.410 €. Les entitats amb conveni són: Estela, La Muntanyeta, La Muralla, El Pont, l’Ampa Solc, Aspercamp, Onada i Fundació Ecom.

D’aquests convenis, cal destacar el suport al casal d’estiu de l’Ampa Solc, que es va iniciar el curs passat, i el nou conveni amb l’Associació Aspercamp pel casal d’infants amb síndrome d’Asperger i trastorns autistes realitzat el passat estiu. Enguany s’ha iniciat el suport a entitats que treballen en l’àmbit de la inserció laboral, com la Fundació Onada i la Federació Ecom per a projectes d’acompanyament a l’accés al món del treball de persones amb discapacitat.

La consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Ana Santos, ha valorat molt positivament la gran activitat d’aquest sector: “Tot i les dificultats, les entitats que treballen en la discapacitat han presentat nou projectes i han millorat la qualitat respecte a l’any anterior. Hem de correspondre a aquesta implicació, que va més enllà de la pròpia tasca, ja que assegura unes millors condicions de vida a les persones amb diversitat funcional”.

Segells de reconeixement d’administració oberta